O atmosfera de poveste si Basme cu Cai, la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy!

Tuturor ne plac povestile, asa ca nici de aceasta data nu am rezistat tentatiei de a crea un coltisor de basm pentru cei mici, dar si pentru cei mari.

La Scoala de SuperEroi, prietenii nostri de la Basme cu Cai ofera un spectacol in aer liber pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si… 70 de ani, din care nu vor lipsi cavalerii, un fiu de taran si o multime de aventuri!

„Basme cu Cai” este o companie de cascadori, actori si traineri care ofera spectacole in aer liber cu lupi, cai, pasari de prada si cavaleri pentru un copii cu varste intre 3 și 70 de ani. Cu o experienta de peste un deceniu in domeniul showbiz-ului autohton si international, echipa de cascadori si actori condusa de Vali Vasilescu isi propune sa ofere publicului din Romania un gen de spectacol total nou.

Proiectul „Basme cu Cai” isi propune ca in urmatorii ani sa ofere publicului bucurestean si nu numai povesti adaptate realist, aducand in fata spectatorului cai, cavaleri si printese, Balauri, lupte si explozii, comedie si actiune.  Va asteptam sa impartasiti experienta propusa de noi la Arena Basme cu Cai, in incinta Colosseum Retail Park Chitila!

Toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere! Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi! Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile: Spinner, Spark si DJ Dodi!

Da join evenimentului nostru de pe Facebook – Scoala de SuperEroi | Powered by Itsy Bitsy FM –  si ramai la curent cu toate noutatile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s