Ne transformam in SuperEroii preferati si pornim in misiuni de neuitat, alaturi de Nesquik!

Pe 7 septembrie, in Parcul Lumea Copiilor, de la 10:00, la zona Nesquik ne transformam in SuperEroii preferati si pornim in misiuni de neuitat!

La Scoala de SuperEroi, Nesquik ii asteapta pe cei mici la o cioco degustare (cine ar refuza o portie de cacao cu lapte si cereale Nesquik?), dar si la sesiuni distractive de face-painting, unde toti copiii se vor transforma in supereroii preferati!

Si fiindca incepe scoala, iar parintii au nevoie de inspiratie pentru mesele copiilor, Nesquik vine si cu o expozitie de creativitate in farfurie, unde vom descoperi cateva idei de retete sanatoase pentru micul dejun. Pentru ca supereroii nu sar niciodata peste micul dejun!

Supereroi! Nu uitati sa aduceti pofta de joaca si creativitatea! Burtici fericite… inainteee!

Toti copiii au superputeri, iar eroii Itsy Bitsy sunt gata sa ii ajute sa si le descopere! Asa ca pe 7 septembrie, toti copiii vin in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, la cea mai tare scoala din Galaxie: Scoala de SuperEroi! Pe langa Itsy, Bitsy si SuperZapa, cei mici vor face cunostinta cu inca trei supereroi gata sa ii ajute sa isi descopere si sa isi antreneze superputerile: Spinner, Spark si Dj Dodi!

Da join evenimentului nostru de pe Facebook – Scoala de SuperEroi | Powered by Itsy Bitsy FM –  si ramai la curent cu toate noutatile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s