Noi aventuri si invataturi in Albinuta Maya 2

Noi aventuri si invataturi in Albinuta Maya 2

Maya este o albinuta tare generoasa, pentru care prietenia este cea mai importanta, chiar si atunci cand este vorba despre alte specii de insecte. Simpaticul personaj revine cu noi exemple de prietenie in animatia Albinuta Maya 2.

Daca celelalte albinute sunt terifiate de interactiunea cu oricine e diferit de ele, Maya se imprieteneste cu usurinta cu Flip, un greier foarte talentat si pasionat de cantatul la vioara, cu carabusul Kurt si Sting, un mic barzaun. Acest nou grup de prieteni neinfricati nu e chiar pe placul altor albinute care, din acest motiv, aleg sa o evite pe Maya. Insa atunci cand laptisorul de matca al reginei dispare, va fi nevoie de ajutorul Mayei si al prietenilor sai pentru a salva situatia.

Este o ocazie perfecta de a-i invata pe cei mici ca prietenia poate invinge orice, ca diferentele ne unesc mai mult si ca succesul vine cand toti colaboreaza.

Personajul adorabil care a cucerit generatii intregi de copii, a revenit din 6 aprilie in 3D pe marile ecrane, cu noi aventuri si invataturi in Albinuta Maya 2. Animatia este distribuita de Vertical Entertainment, in varianta dublata in limba romana.

https://www.youtube.com/watch?v=b7DLLlJjf5U


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s