Nevoia de frumos

De la cei mai mici la cei mai mari, cu totii avem nevoie de frumos in viata noastra si cautam metode prin care sa ne coloram viata. Iata un loc care chiar indeplineste aceasta nevoie.

In aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti, Luminita Vasile, organizator de cursuri artistice, ne vorbeste despre locul unde ea lucreaza si unde, de 11 ani, a pus suflet pentru a indeplini doritorilor nevoia de frumos: Galeria Basil.

La Galeria Basil, terapia prin arta a fost doar un efect secundar al activitatilor. Din dorinta de a aduce arta mai aproape de copii si adulti, deopotriva, organizatorii au transformat galeria intr-un atelier, un loc in care poti gasi activitati precum desen, pictura si modelaj, unde poti invata despre istoria artei si arhitectura. Pe scurt, este un loc in care iti poti indeplini nevoia de frumos.

Scopul initial pentru acest proiect a fost (si ramane) crearea unui echilibru intre „cenusiul de afara si hrana sufletului”, dupa cum ne spune Luminita Vasile.

Urmareste discutia ei cu Cristina Trepcea, pentru a afla mai multe despre galerie, terapia prin arta si nevoia de frumos.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s