NeuroXplorers: secretele creierului tău – ghidul de creștere a calității vieții

NeuroXplorers: secretele creierului tău este noul podcast Itsy Bitsy dedicat părinților interesați de dezvoltarea neurologică proprie și a copiilor lor.

În fiecare episod, gazdele Gabriela Maalouf, psiholog, și Dr. Drd. Psih. Costin Dămășaru, fondator al Centrului Veruvis & Veruvis Kids, discută despre soluțiile unei vieți echilibrate. Cei doi explorează diverse aspecte ale neuroștiinței și psihologiei, oferind sfaturi practice și informații utile. De la înțelegerea modului în care creierul nostru funcționează și cum poate fi stimulat în mod adecvat, până la gestionarea emoțiilor și a stresului în perioadele critice de dezvoltare, podcastul abordează o gamă largă de subiecte.

NeuroXplorers este un ghid de încredere pentru părinți, oferindu-le instrumentele necesare pentru a naviga cu succes prin drumul complex al parentalității și nu numai.

Veruvis înseamnă un sprijin pentru clienții care vor să-și regăsească echilibrul și să-și îmbunătățească viața, Veruvis Center folosește cele mai noi tehnologii și proceduri de neuroterapie și o abordare multi-disciplinară a fiecărui caz. Acestea asigură eficiența dovedită în accesarea potențialului creierului, pentru a ajuta fiecare client să-și îmbunătățească performanța mentală.

Veruvis Kids este un centru dedicat copiilor, un loc special creat pentru optimizarea relației copil-părinte, un univers în care vom descoperi împreună tainele creierului. Ne dorim ca Veruvis Kids să fie un loc al evoluției unde miracolele se pot întâmpla.

Ascultă noul podcast și lasă-te inspirat!

Episodul 1: Etapele dezvoltării creierului uman
Episodul 2: Gardianul și protectorul. Cele 2 instanțe ale creierului
Episodul 3: Importanța somnului
Episodul 4: Dezvoltarea inteligenței emoționale
Episodul 5: Impactul AI la nivel psihologic
Episodul 6: Impactul tehnologiei în dezvoltarea mentală a copiilor
Episodul 7: Despre bolile neurodivergente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s