Ne pregatim de Gala Scolii de Vara Boem Club!

Sambata, 12 Septembrie 2015, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg nr. 19, Bucuresti, sector 5), intre orele 10:00-19:00, se va desfasura cel de-al 11-lea spectacol organizat de Scoala de Muzica Boem Club – Gala Scolii de Vara Boem Club 2015.

Evenimentul va reuni aproximativ 120 de cursanti – copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar si avansat, care au participat la cursurile de muzica desfasurate de Boem Club in perioada 15 Iunie – 10 septembrie. Elevii clubului vor interpreta piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet sau cu vocea. 

Gala Scolii de Vara Boem Club 2015 va aduna sub aceeasi cupola interpreti cu varste cuprinse intre 4 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel. 

Repertoriul Galei  va cuprinde atat muzica clasica, cat si piese de muzica usoara. Programul va fi alcatuit din momente solo sau la patru maini la pian, interpretari la chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet, dar si din momente de muzica de camera, duete si alte momente surpriza oferite de cursantii si profesorii Boem Club.

Gala Scolii de Vara Boem Club 2015 marcheaza finalul unei veri muzicale de exceptie la Boem Club, in cadrul careia micii artisti s-au bucurat din plin de programe si proiecte muzicale create special pentru ei: auditii de clasa, precum siateliere si concursuri distrctive, pe teme muzicale, in cadrul Taberei de muzica Boem Club.

Absolventii Scolii de Vara Boem Club 2015 vor fi rasplatiti pentru efortul depus in aceasta vara la cursurile de muzica si vor primi diplome si trofee pentru participare si interpretare.

Cursurile de muzica de la Boem Club vor continua si dupa incheierea programului de Scoala de Vara, prin inscrierile pentru anul scolar 2015-2016.

Noutatea acestui an scolar este sistemul de abonamente la Boem Club: incheierea contractelor pe un an de zile, cu posibilitate de a frecventa de pana la 6 ori pe saptamana cursurile de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, saxofon, clarinet si percutie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s