Dezvolta-ti linistea, conectarea si inteligenta emotionala

Ai ocazia sa o cunosti pe una dintre expertele de top in parenting, Dr. Laura Markham, in cadrul seriei Conferintele Totul Despre Parenting!

Pentru prima data in Romania, Dr. Laura Markham, fondator Aha! Parenting, doctor in psihologie clinica, sustine patru conferinte speciale, pe 14 si 15 noiembrie 2015, la Rin Grand Hotel, despre dezvoltarea si mentinerea unei relatii armonioase in familie:

  • Conferinta 1, 14 noiembrie, 10:00 – 13:00: Parinte linistit, deci copii fericiti
  • Conferinta 2, 14 noiembrie, 14:30 – 17:30: Creste un copil inteligent emotional
  • Conferinta 3, 15 noiembrie, 10:00 – 13:00: Parinti linistiti, frati fericiti
  • Conferinta 4, 15 noiembrie, 14:30 – 17:30: Parenting linistit: mindfulness si autocontrol

Evenimentele se adreseaza tuturor celor care sunt interesati sa afle cum sa indeparteze cei 3 inamici ai fericirii – TIPATUL, CEARTA si PEDEAPSA – si sa le inlocuiasca rapid cu uneltele: CONECTAREA, ECHILIBRUL, BUCURIA. Sfaturile practice oferite de Dr. Laura Markham se bazeaza pe cele mai noi cercetari in domeniul psihologiei si neurostiintei.

La conferintele din 14-15 noiembrie vei afla:

  • Cum sa iti ghidezi copiii spre cooperare, fara sa apelezi la tipete, mite, amenintari sau pedepse.
  • Cum dezvolta copiii respect de sine, rezistenta la stres si atasamente (nu co-dependenta).
  • Cum sa gestionezi conflictele dintre frati si sa ii ajutam sa devina prieteni pe viata.
  • Cum sa înlocuiesti tipetele cu conectarea.

Dupa aceste intalniri, vei sti sa folosesti cele mai potrivite unelte pentru recapatarea echilibrului. Vei avea parte de ghiduri de interventii, sugestii de jocuri si, mai ales, vei primi sprijin.

„Sunt onorata si fericita ca voi vizita Romania in luna noiembrie. Astept cu nerabdare sa aflu care sunt provocarile cu care se confrunta parintii romani si ce greutati intampina ei in procesul de crestere a copiilor. Sunt incantata ca le voi putea impartasi metoda mea de parenting bland si ca ii voi putea ajuta sa isi schimbe si sa isi transforme in bine relatia pe care o au cu copiii”, a declarat dr. Laura Markham.

Dr. Laura Markham este autoarea cartilor „Parinti linistiti, copii fericiti: cum sa inlocuim tipetele cu conectarea” si „Parinti linistiti, frati fericiti: cum sa crestem frati prieteni pe viata”, in curs de aparitie la editura Multi Media Est Publishing. Abordarea sa personala pune accentul pe legatura dintre parinte si copil. Sfaturile sale, ce se adreseaza parintilor de copii de toate varstele, pot fi citite si pe AhaParenting.com, Pregnancy.org si MotheringMagazine.

Pentru inscrieri, intra pe link-ul urmator: http://goo.gl/YaoSKb.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s