Ne pregatim de a doua etapa din Mirunette Language Competition!

Peste 3400 elevi s-au inscris in concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition, avand ca mari premii 2 tabere de 2 saptamani in campusurile unor Colegii si Universitati renumite din Anglia.

Dintre acestia, 1229 elevi s-au calificat in a doua etapa a competitiei – listele cu elevii admisi pot fi verificate pe site-ul organizatorului, Mirunette International Education.

Etapa a II-a a concursului Mirunette Language Competition consta in rezolvarea unui test de limba engleza si realizarea unui material video de prezentare a unei tabere din Marea Britanie, in viziunea proprie a concurentilor.

Cea mai importanta etapa a concursului Mirunette Language Competition permite elevilor din intreaga tara sa isi demonstreze cunostintele de limba engleza si sa isi puna in valoare creativitatea. Rezolvarea testului si materialul video trebuie trimise pana in data de 3 mai AICI!

Intrucat primele 2 etape ale competitiei se desfasoara online, materialul video are scopul de a evidentia fluenta, vocabularul, corectitudinea exprimarii in limba engleza, dar si originalitatea si coeziunea discursului participantilor, tehnologia folosita nereprezentand un criteriu de departajare.

Aplicatiile vor fi analizate de o comisie de profesori de limba engleza si reprezentantii Mirunette International Education, urmand ca 20 de elevi din fiecare categorie de varsta (10-13 ani si 14-17 ani) sa fie selectati pentru proba de interviu, ultima etapa a concursului national de limba engleza.

Finalistii concursului Mirunette Language Competition mai pot castiga numeroase alte premii, pe langa cele doua tabere: biciclete, tablete, carti, aparate foto si un curs de fotografie, abonamente la laser tag, bilete la film, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri, jocuri creative, stilouri, tratamente dentare, vouchere pentru cursuri de limba engleza, dar si alte premii surpriza.

Mirunette International Education este reprezentant in Romania pentru peste 60 de scoli internationale, care organizeaza cursuri si tabere de limba engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, chineza si rusa. Mirunette International Education este lider de peste 10 ani in organizarea de tabere internationale si in consilierea educationala pentru admiterea la scoli si universitati prestigioase din strainatate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s