Castiga o tabara de 2 saptamani in Anglia, cu Mirunette International Education!

Ai intre 10 si 17 ani? Te pasioneaza limba engleza si cultura britanica, iar visul tau este sa ajungi in Anglia – una dintre cele mai frumoase tari din lume? Inscrie-te in concursul Mirunette Language Competition si ai sansa extraordinara de a participa GRATUIT intr-o tabara de limba engleza de 2 saptamani in Anglia!

Mirunette International Education a dat startul concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, editia 2015, organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar.

Inscrierile in competitie au loc pana pe 31 martie 2015. Marile premii oferite elevilor sunt 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani in campusurile unor colegii si universitati prestigioase din Anglia.

In concurs pot participa toti elevii cu varste intre 10 si 17 ani, din toata tara. Finalistii sunt desemnati din 2 grupe de varsta: 10-13 ani si 14-17 ani, pentru evaluarea corecta a participantilor. Inscrierile se realizeaza prin completarea unui scurt formular AICI.

Primele etape ale concursului se desfasoara online, pentru a oferi sanse egale tuturor copiilor din Romania. Afla mai multe despre etapele concursului aici.

Pe langa taberele din Anglia, finalistii mai pot castiga o multime de alte premii, printre care se numara biciclete, tablete, aparate foto, vouchere pentru cursuri de limba engleza si multe altele.

De asemenea, cei mai activi profesori, cei care sustin cei mai multi elevi la concursul Mirunette Language Competition, pot castiga un curs de limba engleza in Anglia si pot merge gratuit, ca insotitori de grup, intr-o tabara de limba engleza de 2 saptamani in Anglia.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s