Napoca sarbatoreste copilaria cu magie, activitati distractive si inghetata

Napoca sarbatoreste copilaria cu magie, activitati distractive si inghetata

Napoca serbeaza 1 iunie alaturi de Itsy Bitsy, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, si ii invita pe copii sa se distreze cu un concurs de bowling supradimensionat, un show de magie si multa, multa inghetata!

Cum sa dai o petrecere in parc, in prima zi de vara, fara sa aduci inghetata? Nu se poate asa ceva!

Pentru ca la Itsy Bitsy dam cea mai mare petrecere pentru parinti si copii, de Ziua Copilului, in parcul Alexandru Ioan Cuza, i-am rugat pe prietenii de la Napoca sa aduca ei inghetata.

Iar cei de la Napoca au promis ca vor aduce mai mult de atat, vor aduce distractie si energie, prin urmatoarele activitati pentru copii:

Concurs de bowling supradimensionat

Copiii se vor putea inscrie la bowling supradimensionat, unde popicele vor fi sticle uriaaaaase de lapte iar bilele de bowling pe masura. Inscrierea pe echipe se va face in ordinea sosirii copiilor cu parintii la zona de joaca. In concurs, cei mici vor putea participa impreuna cu parintii la diversele probe desfasurate. La final, toti copiii participanti vor fi recompensati cu inghetata Napoca.

Show de magie

Copiii si parintii vor avea parte de o demonstratie de magie, interactiva. Daca va intrebati cum se poate face o inghetata doar din lapte proaspat, fara sa fie nevoie de congelator, sau cum poti transforma lapte in confetti, haideti sa aflati, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala!

Napoca – Laptele proaspat se regaseste in produsele Napoca de 40 de ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s