Cum sarbatorim Ziua Copilului la Zona Itsy Bitsy Bebe

Cum sarbatorim Ziua Copilului la Zona Itsy Bitsy Bebe

De 1 iunie, am pregatit o zona speciala, pentru parinti de pici si mamici cu burtici! La Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, va asteptam la Zona Itsy Bitsy Bebe, cu activitati distractive, specialisti in sarcina si sport.

Chiar si cei mai mici dintre noi isi doresc sa serbeze Ziua Copilului cum se cuvine. Ca urmare, la festivalul-maraton Itsy Bitsy, am invitat o multime de prieteni preocupati si pasionati de dezvoltarea bebelusilor si a viitoarelor mamici. Printre propunerile lor se numara: yoga pentru mamici si pici, activitati educative si consultari cu moase si alti specialisti in domeniu.

Iata ce veti regasi in Zona Itsy Bitsy Bebe:

Comunitatea de sprijin pentru mame educate, Asociatia LaPrimulBebe, ii indeamna pe parinti sa isi uimeasca picii cu baloane de sapun gigant, iar copiilor le-a pregatit ateliere de modelaj in plastilina si de sortare a obiectelor pe culori.

Kinetobebe vine cu activitati sportive si ii provoaca pe parinti sa faca echipa cu bebelusii lor, sub sloganul „Sportul incepe de la primii pasi”.

Autoarea Veronica Iani va avea un stand cu vanzare de carte, unde vei putea gasi Bebe: O poveste din burtica si Asteptandu-l pe Bebe – Carte de colorat.

Specialistii din Asociatia Moaselor din Romania (AMsR) le vor oferi parintilor consultanta cu moasa de nastere si alaptare.

Active Center va organiza un workshop pe iarba, pentru gravide si mame, numit Cum sa-ti tonifici perineul pentru si dupa nastere, sustinut de moasa Vania Limban. De asemenea, Active Center va avea si activitatea Mama & Bebe Yoga, cu Michelle Dumitru, in intervalele 13:30-14:40 si 15:30-16:30.

Asociatia SAMAS ii invita pe cei mari si mici la un Picnic SANATOS in Parc, unde copiii vor avea parte de activitati de colorat, iar proaspetele mamici si gravidutele vor discuta cu specialistii pe diverse teme de interes.

Abia asteptam sa ne intalnim cu totii, intr-o zi dedicata exclusiv unui timp de calitate in familie!


2 comentarii la „Cum sarbatorim Ziua Copilului la Zona Itsy Bitsy Bebe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s