Musicalul „Pacala si Tandala” revine la Palatul National al Copiilor

Musicalul „Pacala si Tandala”, in regia lui Atila Vizauer si in interpretarea artistilor Teatrului Muzical Ambasadorii se joaca din nou la Sala Mica a Palatului National al Copiilor din Bucuresti, in zilele de 15 si 16 octombrie, de la ora 11:00.

Sunt asteptati la eveniment toti cei care vor sa ii intalneasca pe nastrusnicii eroi ai snoavelor populare romanesti, pentru a colinda alaturi de ei frumoasa lume a satului romanesc, cu obiceiuri si traditii, cu personaje pitoresti, cu dansuri, cantece, vorbe de duh si intamplari nemaiauzite.

In varianta scenica a regizorului Atila Vizauer, aventurile celor doi sunt imbracate in haina muzicii si dansului de inspiratie folclorica. Momentele vesele si pline de verva se impletesc cu cele de sensibilitate, creand o poveste, in egala masura hazlie si duioasa. „Pacala si Tandala” este un spectacol ce binedispune, o comedie dinamica, plina de invataturi.

Biletele pot fi achizitionate online, de aici, sau de la casieria deschisa in foaierul Salii Mici a Palatului National al Copiilor, cu o ora inainte de inceperea spectacolului (in limita locurilor disponibile).

Avand in vedere contextul epidemiologic actual, Sala Mica a Palatului National al Copiilor va functiona la capacitate de 50% si cu respectarea tuturor normelor de siguranta pentru public.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s