Mihai Teodor Neagu, student la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy

Mihai Teodor Neagu de 10 ani si este studentul saptamanii 11-18 octombrie la Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina, editia a doua.

Zilele lui Mihai sunt pline cu scoala, teme si informatica, iar serile ii place sa-si petreaca timpul cu parintii, jucandu-se clodo, monopoly sau alte jocuri de familie. Ii place, de asemenea, sa cante si sa gateasca impreuna cu mama lui.

De cand a inceput pandemia, lui Mihai ii place cel mai mult sa programeze, invatand sa faca joculete si povesti. A realizat deja o poveste cu doi martieni si un film de animatie.

Desi citeste si programeaza mult, Mihai gaseste suficient timp sa se joace cu lego sau cu pisica si sa iasa cu bicicleta cu prietenul sau Matei.

Afla mai multe despre Mihai din filmuletul de mai jos:

Mihai a urmat deja primul Modul al scolii de radio Itsy Bitsy si a aflat cum arata un studio radio, cum se sta corect la microfon si cum se realizeaza materialele difuzate la radio.

In calitate de absolvent al primului modul de radio, Mihai are ocazia sa se intalneasca cu supereroii Itsy Bitsy si sa invete de la ei cum se realizeaza o emisiune radio live.

In saptamana 11-18 octombrie, Mihai va fi prezent in ItsyBitsyNeata, alaturi de Itsy, Bitsy si Andrei, iar Spark, Spinner si SuperZapa il vor avea invitat in direct in emisiunea Scoala de SuperEroi.

Urmareste-l cum devine SuperErou!


Afla AICI mai multe despre Scoala de SuperEroi Itsy Bitsy – Invata oul pe gaina!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s