Viitoarele si proaspetele mamici sunt Femei care inspira!

A deveni mama reprezinta, fara indoiala, una dintre cele mai profunde experiente umane. Intrarea in rolul de mama este un pas major in viata oricarei femei, iar dimensiunea, importanta si maretia acestei transformari pot fi incredibil de imbucuratoare, dar si coplesitoare si dificil de gestionat.

Multe mame aflate la inceput de drum trec prin perioade dificile, in care se simt singure, izolate, nu primesc suficient sprijin din partea partenerului sau au dubii in privinta reintoarcerii la serviciu.

In plus, perioada de adaptare a mamei la noua ei viata, de dupa nastere, este plina de schimbari psiho-biologice si sociale, iar pandemia le-a adus mamelor un stres emotional in plus, prin prisma limitarii contactului social si a petrecerii timpului in aer liber.

Izolarea a fost resimtita acut de catre mame si a contribuit la cresterea starii de anxietate si a neincrederii in propriile forte, astfel ca femeile insarcinate si mamele cu copii pana in doi ani au nevoie, mai mult ca oricand, de ascultare, recunoastere si sustinere.

In acest context, proiectul Femei care inspira isi propune, anul acesta, sa ofere sprijin, inspiratie si informatii mamelor aflate la inceput de drum, ajutandu-le sa depaseasca momentele dificile, sa-si recapete increderea in fortele proprii si starea de bine, pentru a se repozitiona ca femei in relatia de cuplu, in viata profesionala si in cea sociala.

Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor pe care le intampina femeile insarcinate si mamele cu copii mici, echipa proiectului Femei care inspira pregateste patru intalniri online gratuite, la care vor participa speakeri, personalitati si specialisti pregatiti sa ofere continut si informatii pe urmatoarele teme de interes:

  • Ce fac cu viata mea profesionala?3 noiembrie 2021, ora 21:00. Speaker: Ana Maria Ciuhuta, Expert financiar. Invitati speciali: Ela Craciun, Feli Donose si Urania Cremene.

Participarea la intalnirile online este gratuita, iar detalii despre inscriere se gasesc pe site-ul proiectului, femeicareinspira.ro.

Intalnirile online se desfasoara in cadrul proiectului Femei care inspira, finantat de Primaria Sectorului 3 cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s