Copiii, invitati sa devina “Campioni ai sanatatii”!

Pentru parinti este adesea o provocare sa ii ajute pe copii sa aleaga legumele si fructele pentru meniul zilnic sau sa ii invete care sunt principiile unei alimentatii sanatoase.

De aceea, experti in educatie si personaje de poveste ii invita pe cei mici la doua evenimente interactive online gratuite, organizate de Annual Food Agenda prin Impact Hub Bucharest, in zilele de 19 si 20 octombrie.

Evenimentele Campionii sanatatii – Mananci sanatos si cresti frumos sunt dedicate prescolarilor si scolarilor mici si se vor desfasura online, prin ZOOM, astfel:

  • Sa fie apa!  – 19 octombrie, 16:00-17:30.
  • Culori, mancare, pofta! – 20 octombrie, 16:00-17:30.

Intalnirile vor avea loc online, prin platforma Zoom, iar gazdele lor vor fi:

  • Irina Vasile, profesor SuperTeach, Facilitator pentru Mentalitate deschisa in educatie;
  • Doamna Mar, personaj de poveste  interpretat de actrita Violeta Mitescu.

In cadrul eveninentelor, copiii vor avea sansa sa se joace, sa faca experimente distractive si sa intre in atmosfera de poveste alaturi de Doamna Mar, invatand in cel mai placut mod – prin joaca si activitati distractive.

Evenimentele sunt gratuite, fiind suficienta inscrierea online, aici, pentru a avea acces la link-ul evenimentului ales.

Mai multe detalii despre programul evenimentelor se gasesc aici.

AnnualFoodAgenda este un proiect de comunicare sustinut de EIT Food, o comunitate europeana a cunoasterii si inovarii (CCI), care primeste finantare de la organismal Comisiei Europene „EIT” (Institutul European de Inovare si Tehnologie). EIT Food a fost infiintat pentru a transforma ecosistemul nostru alimentar si a sustine initiative inovatoare si durabile din punct de vedere economic care ne imbunatatesc sanatatea, accesul la alimente de calitate si mediul inconjurator.

Principalul obiectiv al #AnnualFoodAgenda este de a implica consumatorii, incurajandu-i sa se gandeasca la alimentele pe care le consuma si implicand intregul lant valoric. Proiectul sustine un set de evenimente pentru a ajunge direct la oameni si pentru a incuraja dezbaterea publica si interactiunea dintre diferitele parti interesate ale sistemului alimentar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s