Mumiile: Aventuri Moderne – acum în cinematografele din toată țara!

Animația Mumiile: Aventuri moderne este acum în cinematografe și așteaptă familiile pentru o oră și jumătate de râsete și distracție în fața marelui ecran.

Filmul urmărește povestea a trei mumii care ajung în Londra zilelor noastre.

Mumiile egiptene trăiesc în subteran într-un oraș secret, care este o imagine fidelă a Egiptului Antic din vremea faraonilor. Trei mumii — Prințesa, Tuth (un fost conducător de car de luptă egiptean) și fratele său mai mic împreună cu animalul lor de companie (un pui de crocodil) pornesc într-o aventură ciudată și amuzantă în Londra zilelor noastre, în căutarea unui inel străvechi care a fost furat de arheologul Lord Carnaby.

Din distribuția originală a animației fac parte actori precum Sean Bean, Eleanor Tomlinson, Hugh Bonneville, Celia Imrie, Joe Thomas și Dan Starkey.
Pentru varianta în limba română au dublat Andreea Bănică, Lucian Ionescu, Alina Petrică, Laurian Manta, Ionuț Achivoaie, Tommy Weissbuch, Mihai Crăciun, Laurean Gherman, Dan Apăvăloaie, Crenguța Hariton și Delia Papazicu.

Animația este realizată de casa de producţie Warner Bros în regia lui Juan Jesús García Galocha după un scenariu scris de Jordi Gasull și Javier Barreira.
Mumiile: Aventuri Moderne este distribuită de Vertical Entertainment si este disponibilă în cinematografele din toată țara.

Urmărește trailerul filmului mai jos:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s