Liderii anului 2022 in sanatate pentru copii

Grija fata de sanatatea copiilor poate lua multe forme, de la prevenirea imbolnavirilor printr-un stil de viata echilibrat si o alimentatie adecvata pana la cautarea celor mai potrivite modalitati prin care sa le asiguram o buna dezvoltare fizica, psihica si emotionala.

Si la editia din acest an a Galei Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi aducem recunostinta oamenilor care si-au dedicat timpul si energia desfasurand programe si activitati menite sa sustina dezvoltarea si sanatatea copiilor.

Liderii anului 2022 in sanatate pentru copii sunt:

Claudia Alexa – Fundatia pentru copii Sansa la Viitor

Claudia Alexa este co-fondator al Fundatiei Sansa la Viitor. Fundatie crede in sansa la o viata normala a copiilor nascuti prematur si a celor cu dizabilitati si sustine, incepand din 2017, programe de recuperare neuromotorie prin kinetoterapie, logopedie, psihologie si terapii complementare. In 2022, Fundatia Sansa la Viitor a oferit, prin proiectele desfasurate, peste 18.000 de sedinte terapeutice in vederea recuperarii functiilor motrice, de limbaj si psihice a copiilor nascuti prematur si a celor cu diverse dizabilitati.

Dr. Veronica Mocanu – Fundatia Traditii Sanatoase

Dr. Veronica Mocanu este Presedintele Fundației Tradiții Sănătoase și Coordonatorul Programului ”Traista cu sănătate. Tradiții sănătoase pentru copii sănătoși”. Fundatia coordoneaza, incepand din 2012, programul ”Traista cu sănătate. Tradiții sănătoase pentru copii sănătoși”, care își propune sa le formeze copiilor un stil de viata sanatos, educandu-i pe teme de alimentație și de petrecere a timpului liber, formandu-le un stil de viață sănătos și prevenind astfel riscul obezităţii la vârsta copilăriei. De activitatile din cadrul programului au beneficiat, pana acum, peste 50.000 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani. In plus, in 2022, mesajele Fundatiei au ajuns la circa 10.000 de elevi din tara, in cadrul disciplinei opționale „Traista cu sănătate – Educație pentru un stil de viață sănătos”.

Gica Stanciulescu – Asociatia P.A.V.E.L

Gica Stanciulescu este vicepresedinte al Asociatiei P.A.V.E.L. si unul dintre liderii anului 2022 in sanatate pentru copii. De peste 26 de ani, Asociatia P.A.V.E.L. îmbunateste viata copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic, social si material. In ultimii ani, asociatia s-a concentrat pe crearea si dezvoltarea de servicii sociale de suport pentru adultii si copiii cu cancer, dar si pentru familiile acestora, precum si pe sustinerea supravietuitorilor. Datorita Asociatiei PAVEL, in 2022, aproape 900 de copii si tineri cu diagnostic oncologic au beneficiat de servicii gratuite de informare, evaluare sociala si consiliere privind drepturilor pacientilor, precum si de ajutor financiar direct si asistenta pentru procurarea medicamentelor. De asemenea, sute de copii si tineri au participat la activitati de terapie prin arte si au beneficiat de asistenta de servicii de asistenta si consiliere psihologica.


Ajunsa anul acesta la a opta editie, Gala Itsy Bitsy – Lideri pentru Liderasi se va desfasura pe 15 februarie 2023 pe scena Le Château – Castelul din inima Bucurestiului, in direct pe Facebook Itsy Bitsy si itsybitsy.ro.

Asculta programele Itsy Bitsy si urmareste-ne in social media, pentru a afla care sunt liderii pentru liderasi premiati anul acesta la Gala Itsy Bitsy!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s