Motivul pentru care Kendama si Fidget Spinner au succes

Motivul pentru care Kendama si Fidget Spinner au succes

De ce sunt copiii innebuniti dupa jucariile Kendama si Fidget Spinner? Motivul este mai simplu decat ti-ai putea imagina.

Se intorc la simplitate!

Chiar daca tehnologia a avansat foarte repede, iar jocurile au ajuns pana in punctul in care simuleaza practic realitatea inconjuratoare, copiii din ziua de azi tind sa se intoarca la simplitate. Acesta este motivul pentru care vanzarile pentru Kendama si Fidget Spinner au explodat pe piata din Romania, de la inceputul anului.

Iulian Ghisoiu, directorul unui magazin online din Romania pentru bebelusi si copii, afirma ca, de la inceputul acestui an, a vandut cateva mii de jucarii Kendama si Fidget Spinner, iar cei mai multi copii au cumparat aceste jucarii deoarece s-au plictisit de tehnologie si vor sa se intoarca la simplitate, la antrenarea coordonarii minte-maini.

Surprinzator este ca nu doar copiii se bucura de aceste jucarii, ci si adultii.

Intoarcerea la simplitate

“In materie de jucarii – si nu numai – trendul este intotdeauna sinusoidal, iar cei mai multi advertiseri stiu asta. Asa a fost intotdeauna. Tehnologia avanseaza rapid, pana in punctul in care beneficiarul ei se plictiseste si vrea sa se intoarca pentru un timp la jocurile simple, care sa nu ii solicite atat de mult. Acesta este motivul pentru care au avut succes jocuri precum FarmVille, AngryBirds, MineCraft si, mai nou, Kendama sau Fidget Spinner. Acum, este febra celor doua jucarii, dar nu va dura o vesnicie. Istoria ne-a aratat ca orice intoarcere la simplitate va continua cu intoarcerea la complexitate, iar la un moment dat copii vor incepe sa cumpere din nou jocuri complexe, specifice nivelului actual de evolutie tehnologica. Pana atunci trebuie sa ne bucura, noi, ca parinti, ca datorita acestor doua jucarii haioase, ii putem tine pe cei mici, pentru o vreme, departe de telefonul mobil sau de calculator”, a spus Iulian Ghisoiu.

Pretul unei jucarii Kendama variaza intre 50 si 100 de lei, dar modelele mai speciale pot ajunge si pana la 250 de lei. Pentru un Fidget Spinner, cunoscut si ca Jucaria Anului 2017, costurile sunt mai mici, intre 20 si 50 de lei.

Trucuri cu Fidget Spinner

Trucuri cu Kendama


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s