Motive pentru a nu mai manca zahar

Am auzit frecvent ca zaharul nu e recomandat in alimentatie, dar de ce? Supranumit „moartea alba”, zaharul il regasim nu doar in dulciuri asa cum ne vine prima data in minte. El este prezent in paine, produse de fast-food, carnati si chiar salam.

Consumul constant de zahar in alimentatie duce la obezitate, diabet tip II, colesterol rau ridicat si imbatranire prematura. Pentru a preveni aceste urmari ale zaharului in organism, putem folosi inlocuitori naturali precum: mierea, zaharul de cocos, extractul de stevia si fructoza.

Dr. Gabi Man ne povesteste mai multe despre efectele nocive ale zaharului la Traieste Sanatos cu Simona

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta

logo Sanador


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s