Motanul încălțat: Ultima dorință – acum în cinematografe!

Iarna aceasta ne bucurăm de o nouă surpriză în cinematografe – după mai bine de un deceniu, Motanul Încălțat revine pe marile ecrane, pregătit să înfrunte cea mai dificilă provocare de până acum. Neînfricatul erou descoperă dintr-o întâmplare că spiritul lui aventurier și pasiunea pentru situații limită și-au cam pus amprenta asupra destinului său. Cu toții știm că pisicile au nouă vieți, așa-i? Se pare că Motanul și-a consumat deja opt dintre cele nouă vieți pe care le avea, așa că acum este nevoit să pornească într-o călătorie cu adevărat epică, pentru a și le recupera pe toate cele pierdute.

Intuiția îi spune totuși că va avea parte de tot felul de întâmplări palpitante pe drum, în aventura sa spre a găsi legendara Ultima Dorință. Așa că niște ajutor nu i-ar strica deloc. Și uite cum Motanul nostru se va vedea nevoit să-și calce pe orgoliu și să apeleze la misterioasa Kitty Soft Paws, un personaj ce i-a dat un pic de furcă și în trecut, fiindu-i atât parteneră, cât și inamic. De altfel, în căutarea lor, Motanul (interpretat de inconfundabilul Antonio Banderas) și Kitty (însuflețită de Salma Hayek) vor fi însoțiți de încă un personaj atipic – Perro, un ticălos vorbăreț și exagerat de vesel (Harvey Guillén).

Înaintând prin Pădurea Neagră, în căutarea celei mai de preț comori, cei trei eroi vor fi nevoiți să se ferească de tot felul de răufăcători, gata să pună mâna pe Motan și să-l pedepsească pentru toate nelegiuirile din trecut. Așadar, acest trio special va trebui să rămână permanent cu ochii-n patru și musai să fie cu un pas înaintea lui Goldilocks, a familiei Three Bears Crime, „Big” Jack Horner, a unui terifiant vânător de recompense și a Lupului cel mare și rău.

Pare că îi așteaptă o mulțime de peripeții pe care nici măcar nu și le imaginează!
Tu ești pregătit să îi însoțești în călătorie? Din 9 decembrie te așteptăm în cinematografe să te bucuri de o animație absolut savuroasă, alături de toată familia. Filmul este distribuit de RO Image și poate fi urmărit în toate cinematografele Cinema City din țară, în format 2D sau 3D, dublat și subtitrat în limba română.

Motanul Încălțat: Ultima dorință – o poveste despre curaj, prietenie și depășirea limitelor.

Poți urmări trailer-ul aici:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s