Monitorizarea casei de la distanta direct de pe telefonul mobil

In fiecare luni si vineri, de la 9:30 la Itsy Bitsy FM in cadrul emisiunii „Happy Music cu Marius”, Cristian Lacraru de la Scoala IT, ne dezvaluie noutatile in tehnologie si IT. 

In cea mai recenta editie a emisiunii sale, Cristian ne-a vorbit despre Notion, un sistem de monitorizare a casei de la distranta, direct de pe telefonul mobil.

Vrei sa stii ce se intampla acasa cand esti la serviciu sau in concediu? Acum este posibil! In cea mai recenta editie a emisiunii sale, Cristian ne-a vorbit despre Notion, un sistem de monitorizare a casei de la distranta, direct de pe telefonul mobil.

Notion este construit in jurul senzorilor „Do-it-all”, proiectati pentru a putea oferi utilizatorilor informatii detaliate despre tot ce se intampla in casele lor atunci cand sunt plecati.

Un singur senzor poate spune daca o usa este deschisa sau inchisa, detecteaza scurgeri, masoara temperatura si multe altele. Utilizatorii pot accesa sau primi alerte privind datele de la senzori folosind o aplicatie Notion pe dispozitivele lor bazate pe Android sau iOS.

Afla mai mai multe despre acest robotel programabil chiar de la Cristian Lacraru in podcastul de mai jos:

Vezi toate podcasturile emisiunii „Scoala IT cu Cristian Lacraru” AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s