Monica Anghel – Un parinte jucaus

Artista Monica Anghel ne povesteste cum imbina joaca si regulile in cresterea baietelului ei, Aviv. Iata, asadar, ce inseamna sa fii un parinte jucaus si responsabil in acelasi timp.

De cand a venit baietelul ei pe lume, viata artistei s-a schimbat numai in bine. A descoperit ce inseamna dragostea si caldura de mama si invatat cum sa construiasca o relatie cu un sufletel imaculat.

Fara sa consulte specialisti sau sa citeasca o multime de carti de parenting, prin instinctul de mama, Monica Anghel a descoperit si cat de important este jocul in viata copilului, in special, si in familie, in general.

De aceea, nu rateaza nicio ocazie sa dea „in mintea copiilor” si sa intruchipeze diverse personaje, cand petrece timp cu Aviv.

Pe de alta parte, stie foarte bine si cand sa fie stricta, cand sa renunte la rolul de „mamica” in favoarea celui de „mama”.

”Nu sunt de acord cu bataia, nu sunt de acord cu vorbitul urat unui copil – mi se pare ingrozitor, nu am cum sa fiu de acord cu asta. Daca tu, ca adult, simti nevoia sa te bati cu cineva, bate-te cu cineva care este de aceeasi varsta cu tine, de aceeasi greutate, de aceeasi inaltime”, spune Monica Anghel.

Cum a fost propria ei copilarie? Ce a invatat-o rolul de parinte? Afla aici.

Vezi si:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s