Modern Dad’s Challenges, despre provocarile parentingului modern

Cand spunem parenting modern ne vin in minte o multime de lucruri si ganduri legate de cresterea si dezvoltarea copilului.

Parentingul modern este vazut de multe ori ca o cursa pe care parintii incearca sa o incheie cu rezultate cat mai bune si in cadrul careia isi propun sa ii asigure copilului experiente cat mai complexe si o viata frumoasa si echilibrata.

Despre cum percepem parentingul modern si despre provocarile acestuia se va povesti pe larg la Modern Dad’s Challenges, editia a 11-a, care va avea loc pe 14 noiembrie, de la ora 18:30, la Hotel International din Bucuresti. 

La intalnirea dedicata exclusiv tatilor si viitor tati vor participa Bogdan Ion (Presedinte fondator al Asociatiei Romane de Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii), Ioana Agachi (Psihoterapeut, managing partner Eu, parinte ghemotoc) si Andrei Tudose (Fondatorul Asociatiei Delivering Life), iar discutiile vor fi moderate de Alex Zamfir, realizatorul emisiunii Tati in dialog, de la Itsy Bitsy.

Invitatii vor discuta cu tatii prezenti la eveniment despre stiluri parentale si gestionarea emotiilor in relatia cu copilul, despre provocarile de care au parte parintii singuri, dar si despre relatia de cuplu si cum ne facem timp pentru noi.

Participarea la eveniment este gratuita, dar necesita completarea formularului de inregistrare disponibil pe events.moderndads.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s