Modern Dad’s Challenges 2024: Project Management in Parenting si relationare cu copilul

Modern Dad’s Challenges – proiectul educativ dedicat tatilor revine cu prima editie offline din acest an. In 2024, tatii vor pute participa la sesiunile de informare organizate in cadrul celor 2 conferinte dedicate lor (februraie si noiembrie) si la evenimentul sportiv organizat cu ocazia Zilei Tatalui, in luna mai.

Prima intalnire offline din cadrul conferintei Modern Dad’s Challenges va avea loc pe 28 februraie, de la 18:00, la Hotel International Bucuresti, pe tema: Project Management in Parenting si relationarea cu copilul. Tatii vor explora alaturi de specialistii invitati informatii legate de organizarea familiei si programarea activitatilor copiilor, calendarul familiei, dar si elementele definitorii pentru devoltarea copiilor, cu focus pe competentele si abilitatile fetelor.

De ce Project Management? Pentru ca suntem bombardati cu informatii din toate directiile, activitatile se tot aduna, atat pentru copil, cat si pentru cuplu si familie si uneori poate deveni covarsitor sa le duci la bun sfarsit pe toate. De aceea, cateva sfaturi de organizare si de gestionare a intregului proces sunt numai bune, mai ales la inceput de an. Si invatarea este tot un proces si el poate fi mult mai placut in functie de metodele alese, prin urmare discutam de data aceasta despre invatarea alternativa si experentiala, pe care noi o aplaudam. La fel cum aplaudam si incurajam si dezvoltarea multilaterala a copiilor nostri, fara bariere de gen. In acest sens, discutam despre rolul crucial al parintilor in sustinerea fetelor in tehnologie si antreprenoriat.

Ca intotdeauna, ramanem ancorati in realitate si incheiem cu deja consacrata sesiune DAD Talks – povesti la cald si cu impact!

Participarea este gratuită, iar inscrierile se fac aici.

Programul evenimentului:

• Project Management in Parenting– cu Radu Popescu, Consultant, Consilier Parental și Project Manager;
Rolul crucial al părinților în susținerea fetelor în tehnologie și antreprenoriat – cu Maria Popescu, Program Manager Adfaber;
Cum să fii tată în prezent? Despre mindful parenting la bărbați – cu Matei Stănculescu, Fondator Centrul Eka – Centrul Stării de Bine, Psihoterapeut, trainer, Mental Fitness coach si Ioan Ungureanu, Fondator DadsAround – Know-how & Comunitate pentru #supertați în devenire 12 ani în comunicare, student la a doua facultate – Științe Cognitive, Psihologie;
• Invitat special.

Programul complet al evenimentului si detalii suplimentare se gasesc pe platforma moderndads.ro, sectiunea “Evenimente”, cat si pe Facebook Modern Dads.


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s