Minimax prezinta campania „Citeste si Daruieste!”

Postul de televiziune pentru copii Minimax lanseaza campania nationala „Citeste si daruieste”, ce incurajeaza lectura in randul copiilor.

Micii telespectatori sunt invitati sa posteze pe pagina de Facebook Minimax o poza cu ultima carte citita si sa scrie de ce le-a placut. Castigatorii vor primi biciclete si carti si vor fi alesi dintre cei care vor strange cele mai multe Like-uri si vor avea cele mai creative raspunsuri.

Campania se incheie pe 14 iunie cu un eveniment marca Minimax, in Parcul IOR din Bucuresti. Aici, esti asteptat(a) cu o carte veche si, in schimb, vei primi una noua de la Editura Litera. Cartile astfel stranse se vor dona unei scoli care are mare nevoie de ele.

In plus, cei care participa la concursul de pe Facebook vor primi un cod unic din 6 cifre care le va asigura si mai multa distractie in cadrul evenimentului.

Copiii se vor distra si vor canta alaturi de LaLa Band si Zurli si vor avea parte de multe alte surprize.

Proiectul „Citeste si daruieste” are ca parteneri Editura Litera, Primaria Sectorului 3, Itsy Bitsy si se bucura de sprijinul Ministerului Educatiei Nationale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s