Mihai Bobonete: Lumea copiilor este mult mai vie decat cea a adultilor

Mihai Bobonete: Lumea copiilor este mult mai vie decat cea a adultilor

Poate il stii din show-urile sale de stand-up comedy, poate l-ai vazut pe micul ecran, in seriale si reclame, poate il stii ca Bobonete sau Bobo, dar mai putin probabil sa il stii si in rolul de tata. In cea mai noua editie a emisiunii Tati in dialog, cu totii am avut ocazia sa vedem o alta latura a lui Mihai Bobonete, alta decat cea de tip haios – am vazut un tata responsabil si innebunit dupa copiii sai. Daca ai ratat interviul sau cu Alex Zamfir, asculta podcastul de aici.

Daca pentru multe din rolurile sale, de pe scena sau de la televizor, are scenarii pregatite, cand vine vorba de rolul de tata, Mihai Bobonete a recunoscut ca „necesita multa improvizatie, in niciun caz putina. Ca sa fii un parinte bun si sa fii de partea copiilor, trebuie sa improvizezi la greu”, In relatia lui cu Octav si Maria, actorul pastreaza improvizatia doar pentru intrebarile incomode, avand in schimb o viziune foarte clara asupra cresterii copiilor. „Ii ascult tot timpul, ma joc cu ei, le arat tot timpul ca ii iubesc foarte tare si le fac si toate poftele”, a mai spus el.

Mi se pare ca lumea copiilor este mult mai vie decat lumea noastra, a adultilor, care ne invartim intre blocuri, masina si job.

Printre subiectele pe care te lasam sa le descoperi in detaliu in podcastul de mai jos, cele mai dezbatute de cei doi tatici au fost:

  • cum sa scoti energia din copil;
  • cum te lupti cu un copil si cine castiga;
  • cum sa inveti din lumea copiilor;
  • cum sa iei ce primesti de la copiii tai (nazbatii, peri albi, crize de plans) si sa le transformi in comedie.

Dupa spusele lui Bobonete, a fost o discutie aparte, o combinatie de serios cu amuzant, presarata cu ceva vorbe inteligente. Dupa spusele lui Alex, a fost un interviu sincer si relaxat. Daca ti-am starnit interesul, asculta aici cea mai noua editie Tati in dialog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s