AMI: Cat de important este sprijinul parintilor pentru un copil talentat

AMI: Cat de important este sprijinul parintilor pentru un copil talentat

Poate ca, daca parintii ei nu ar fi vazut ca au un copil talentat sau crezut in potentialul sau, Andreea Ioana Moldovan nu ar fi ajuns faimoasa cantareata AMI. Poate ar fi ajuns sa fie o alta tanara care lucreaza intr-o corporatie si care, ocazional, isi demonstreaza talentul muzical pe la petreceri cu karaoke. Din fericire, parintii Andreei i-au sprijinit visul. Iar la Happy Music cu Ruxandra si Marius, aflam cum a devenit AMI. Asculta interviul aici.

Imi placea foarte mult muzica, stiam ca, daca vreau sa ajung undeva, trebuie sa muncesc si sa lupt, sa fiu cea mai buna”, ne-a povestit AMI.

Inca din copilaria timpurie, parintii ei i-au observat talentul muzical. La doar 3 ani si jumatate, Andreea castiga un concurs de muzica, in Baia Mare, cantand piesa „Un Actor Grabit”. Mai tarziu, in amintirea acestui moment, tanara avea sa lanseze si un cover al melodiei. In paralel cu vocea, Andreea a mai studiat si vioara timp de 12 ani, tot timpul fiind incurajata de parintii ei sa evolueze.

Imi placea foarte mult la competitii. Spiritul competitiv ma ambitiona foarte tare si chiar si acum e tot asa in industria asta. Tot competitia, de multe ori, te face sa fii mai ambitios, sa iti doresti si mai mult, sa progresezi si mai mult, sa evoluezi”, ne-a mai spus ea.

Daca fratele sau, care a studiat tot vioara, a ales calea muzicii clasice, fiind acum membru al Filarmonicii Sibiu, Andreea a vrut sa faca muzica usoara si asa a ajuns sa preia numele de scena AMI.

Chiar si acum, AMI considera ca sprijinul parintilor sai este esential pentru dezvoltarea ei. Acelasi lucru il sustine si pentru orice alt copil talentat si ii indeamna pe parinti sa faca tot posibilul sa isi incurajeze copiii. „Parintii mei si familia mea au fost tot timpul langa mine, chiar daca mi-a fost greu, chiar daca au mai fost certuri intre noi”, a explicat ea.

Asculta podcastul de mai jos si afla mai multe despre proiectele lui AMI, despre piesa pe care o va lansa in curand si despre stransa legatura pe care o are cu familia.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s