Statia de Joca: Ajutor in dezvoltarea copilului

Statia de Joca: Ajutor in dezvoltarea copilului

La Meditatii pentru parinti, am discutat cu inventatorul Dan Popa, despre o creatie a sa, menita sa contribuie la dezvoltarea copilului mic. Statia de Joaca este o inventie care le antreneaza prichindeilor motricitatea fina, le provoaca imaginatia si le starneste curiozitatea. Afla mai multe aici.

Ideea pentru Statia de Joaca i-a venit lui Dan Popa la putin timp dupa ce s-a nascut fetita lui. „In momentul in care Leea a devenit mai mobila si sa mearga in patru labe si sa incerce sa se ridice in picioare, am observat ce eforturi considerabile depune ea pentru asta”, ne-a povestit el.

Initial, i-a construit copilului sau un turn de invatare – o scarita pentru a putea vedea mai bine ce fac adultii la mesele inalte. Apoi, a adaugat o masuta si un scaunel. La scurt timp, au urmat si panourile cu diverse activitati.

Statia de Joaca este recomandata copiilor cu varste intre 7 luni si 3 ani, avand scopul principal de a le dezvolta picilor motricitatea fina. Afla mai multe informatii despre aceasta inventie de la Dan Popa, acum, la Meditatii pentru parinti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s