Mihaela Feodorof, speaker SuperTeach: despre nevoia de empatie in educatie

Mihaela Feodorof este unul dintre acei oameni care face ceea ce ii place! Ne-am convins de asta ascultand-o povestind la Suna bine cu Ruxandra despre proiectele pe care le coordoneaza, despre valorile care o ghideaza in viata, despre rolul de mama de 3 baieti, dar si despre Conferintele SuperTeach, unde este speaker in aceasta toamna.

Dupa 16 ani petrecuti la BRD – Groupe Societe Generale pe pozitia de director HR, Mihaela Feodorof a infiintat in urma cu 8 ani compania Yourway Life & Career Counseling, care ofera, printre altele, servicii de evaluare si consiliere pentru studenti, elevi si copii.

In emisiunea de la Radio Itsy Bitsy, Mihaela Feodorof a impartasit din parerile sale privind sistemul de educatie romanesc, pe care il compara cu un „bolnav tinut pe aparate”.

Ea e de parere ca sistemul de educatie e populat de cadre didactice extrem de competente din punctul de vedere al cunostintelor, dar care ar trebui sa acorde atentie si consolidarii relatiilor cu elevii, reamintindu-si de rolul important pe care il joaca, cel de formatori de oameni.

Indiferent ce materie predai, copilul te tine minte pentru ce impact ai avut in viata lui.

Afla din podcastul de mai jos cu Mihaela Feodorof cat de importanta este empatia in relatia profesor-elev si ce ar face diferit daca ar fi in locul unui dascal. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s