Conferintele SuperTeach, in 5 orase din Romania

In aceasta toamna se desfasoara, in 5 orase din tara, o noua editie a Conferintelor SuperTeach, adresate cadrelor didactice care vor sa transforme educatia din Romania printr-o Mentalitate Deschisa.

Conferintele SuperTeach reprezinta un cadru non-formal in care dascalii pot sa cunoasca si sa interactioneze cu elite ale societatii romanesti in educatie, cultura si antreprenoriat, sa se inspire din experientele lor de dezvoltare si sa descopere instrumente noi de inovare in educatie.

Plecand de la premisa ca transformarea sistemului educational romanesc se produce din interior, prin schimbarea mentalitatii, initiatorii Conferintelor SuperTeach vor sa le ofere dascalilor instrumente inovative prin care sa-i ajute pe copii sa isi descopere pasiunea si sensul in viata, sa isi maximizeze potentialul, sa isi dezvolte competentele cheie pentru a reusi sa isi atinga telurile in contextul lumii actuale.

De asemenea, considerand ca elevii au mai mare nevoie de sustinere emotionala si de motivatie din partea cadrelor didactice, SuperTeach promoveaza notiunea de Mentalitate Deschisa, accentul fiind pus pe nevoile de dezvoltare armonioasa a copilului, ca parte integranta a comunitatii.

Programul conferintelor SuperTeach:

  • Constanta – 29 septembrie
  • Craiova – 27 octombrie
  • Cluj Napoca – 3 noiembrie
  • Bucuresti – 24 noiembrie 

Inscrierea se face pentru fiecare oras in parte, accesand www.superteach.ro. Tot aici gasesti mai multe detalii despre programul conferintelor si despre vorbitorii care vor sustine discursuri si workshopuri.

Citeste si interviul acordat de Cristina Gheorghe, unul din initiatorii SuperTeach, in emisiunea Suna bine cu Ruxandra : 

SuperTeach: Nevoia de o Mentalitate Deschisa in Educatie


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s