Alexandru Papadopol: E o implinire sa fii tata

Actorul Alexandru Papadopol a povestit, in emisiunea Tati in dialog, despre cum a devenit actor din intamplare, despre visul (implinit) de a fi profesor la Facultatea de Teatru a U.N.A.T.C, despre nevoia de libertate pe care o au copiii din ziua de azi, dar si despre scoala de actorie de film pe care o detine impreuna cu Dragos Bucur si Dorian Boguta.

Alexandru Papadopol este unul dintre actorii romani foarte indragiti si apreciati pentru rolurile si munca sa.

Multa lume il stie din  filme precum „Marfa si banii”, „Occident” sau din mai recentele productii „Love Building” sau „Doua Lozuri”, desi el se considera in primul rand actor de teatru. Mai mult, crede ca teatrul este „firul rosu in viata oricarui actor”.

Alexandru Papadopol joaca si in filme, dar si pe scena, la Teatrul Odeon din Bucuresti, insa rolul de tata nu se compara cu niciun alt rol.

Poate si datorita meseriei pe care o are, Alexandru Papadopol spune ca cel mai frumos lucru la a fi parinte este ca „poti sa fii tu insuti”.

Afla, din podcastul de mai jos, care i se pare a fi cel mai greu lucru in meseria de parinte, dar si ce si-ar dori sa-si aminteasca despre el fiica sa, Ruxandra Ioanna:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s