Mezoterapia ca solutie de remodelare corporala

Mezoterapia ca solutie de remodelare corporala

Mezoterapia este cunoscuta ca fiind un tratament foarte eficient pentru ten. Totodata, se pare ca aceasta terapie functioneaza foarte bine si ca solutie de remodelare corporala. Despre diversele tipuri de mezoterapie, ce implica si ce rezultate da tratamentul iti spunem acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Despre mezoterapie am mai vorbit, in conditiile in care ofera un ten stralucitor si este o terapie folosita in special in zonele fetei, gatului si decolteului.

Pe de alta parte, dr. Gabi Man, medic nutritionist, ne ofera o noua perspectiva: mezoterapia ca tratament de remodelare corporala. Terapia presupune injectarea unor cocktailuri de substante in diverse zone, urmarind diferite aspecte, in functie de necesitati. Printre tipurile de mezoterapie amintim:

  • pentru scalp – folosita de persoanele care au probleme cu caderea parului;
  • de lifting – pentru intinerirea pielii si redarea fermitatii, pe brate, pe partea interioara a coapselor si in alte zone in care este nevoie;
  • anticelulitica – pentru arderea grasimilor si drenarea deseurilor;
  • de lipoliza – pentru arderea grasimilor.

Pentru o remodelare corporala eficienta, este nevoie de minimum 6-7 sedinte. Ulterior, o sedinta la 6 luni este suficienta pentru intretinere. Dupa 5 sedinte de ardere a grasimilor de pe abdomen, de exemplu, poti vedea deja o scadere de 4 centimetri.

Mai multe despre mezoterapie iti spunem acum, la Traieste Sanatos cu Simona.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s