Mersul bebelusului: Cat rezista copilul sa mearga singur

Mersul bebelusului: Cat rezista copilul sa mearga singur

Chiar daca prichindelul tau a inceput sa faca pasi de unul singur, fara sa se mai sprijine de tine, nu inseamna ca poate rezista la ritmul tau de mers sau la durate lungi de mers. La Parinti de Pici, vorbim despre mersul bebelusului la 2-3 ani.

Cat poate bebe sa mearga singur variaza in functie de fiecare copil in parte. Unii sunt mai energici din fire si mai dornici de plimbari pe jos, in timp ce altii obosesc foarte usor si cer, inevitabil, in brate sau in carucior.

Mai depinde si de starea de moment a copilului – daca are o zi foarte buna, mersul bebelusului la 2 ani poate dura chiar si un kilometru. Cu multe pauze, bineinteles, caci picioarele acelea vioaie obosesc, totusi, destul de usor.

In plus, traseul de plimbare e, de obicei, plin de atractii, de la pietricele, frunze si flori la furnici, gargarite, pisici sau vitrine. Asa ca nu te astepta sa parcurgi drumul la fel de repede ca atunci cand esti cu cel mic in marsupiu sau in carurior.

La Parinti de Pici, mamica Georgiana iti spune cum se descurca ea cu mersul independent al fetitei ei si ce solutii a gasit pentru momentele cand cea mica oboseste.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s