Cand va ajunge Ora de Educatie Rutiera in scoala ta

Cand va ajunge Ora de Educatie Rutiera in scoala ta

Intr-o editie anterioara a emisiunii Meditatii pentru parinti, am vorbit despre cum decurge o lectie de educatie rutiera. De aceasta data, vorbim despre proiectul Asociatiei E.D.I.T. – Ora de Educatie Rutiera – si iti spunem unde se desfasoara.

Ora de Educatie Rutiera este un program anual, aflat deja la a patra editie, ce se desfasoara din noiembrie pana in iunie si se adreseaza elevilor din clasele a III-a si a IV-a. Pana la finalul anului scolar 2017-2018, proiectul va ajunge la 25.000 de elevi, din 130 de scoli din Bucuresti.

Am facut un studiu care arata ca 3 din 4 copii de clasele a III-a si a IV-a nu cunosc regulile de circulatie, unii nu recunosc un politist sau nu stiu cand sa se adreseze politistului”, ne spune Ion Arseni, coordonatorul proiectului Ora de Educatie Rutiera, Asociatia E.D.I.T.

Pentru urmatoarea editie, Asociatia E.D.I.T. isi propune sa iasa cu proiectul Ora de Educatie Rutiera si in alte orase mari din Romania. Despre planurile de viitor pentru acest program poti afla mai multe acum, la Meditatii pentru parinti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s