Media Service Zawada la Gaudeamus

In perioada 19-23 noiembrie, Editura Media Service Zawada (MSZ) te asteapta la Targul de carte Gaudeamus, organizat in Pavilionul Central Romexpo, Bulevardul Marasti nr. 65-67 (Piata Presei Libere) din Bucuresti.

Toti copiii care vor vizita editura la standul 206, pe nivelul 4.50, vor avea parte de o multime de surprize.

Publicatiile deja cunoscute Eu si Mia, Scooby-Doo, Ben 10, Cartoon Network, Capsunica, vor fi prezente.

Fantastica lume a Centopiei ii asteapta pe copii cu bratarile cu personajele din Eu si Mia, Cartea cu postere , Cartea cu Masti si Cartea cu abtibilduri reutilizabile.

Revista Dragons ii va purta pe cei mici intr-o lume unde Calaretii Dragonilor au parte de o multime de aventuri!

De asemenea, copiii vor gasi minunata lume Winx: figurine Winx Club Regal Fairy, camerele Alfeei si DVD-urile cu seria 5 Winx Club.

Vor intra si in taramul magic al Regatului de gheata (Frozen), colectionand carduri care vor fi pastrate intr-un Album al colectionarului.

Iar colectia de carduri Transformers, impreuna cu Albumul colectionarului, vor veni in ajutorul micutilor in batalia Decepticonilor si Autobotilor pentru controlul Pamantului!

Programul targului: zilnic intre 10:00-20:00.

Vei avea parte de reduceri de preturi la toate publicatiile Media Service Zawada, cadouri la alegere din ghetuta lui Mos Nicolae, cufere cu carti la preturi foarte mici.

De asemenea, jucariile de plus Tom si Jerry, strumfii, Ice Age si Spiderman vor avea un pret special.

MSZ tipareste o gama variata de publicatii pentru copiii cu varste intre 3-14 ani (reviste, carti de activitati, carti de colorat, carti de povesti clasice), majoritatea fiind licente internationale. Personajele revistelor si povestile lor sunt cunoscute copiilor din serialele de desene animate difuzate pe canalele TV specializate.

Mai multe informatii despre editura poti afla pe site-ul Media Service Zawada.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s