Camuflarea perfecta

Ce zici de un joc de puzzle, cu o multime de provocari, care formeaza logica celor mici si o antreneaza pe a celor mari? Camuflarea perfecta este jocul pe care il cauti!

Ajuta-l pe eschimos sa strabata Polul Nord, avand grija ca ursii polari sa ramana pe gheata, iar pestii in apa. Ai la dispozitie 48 de provocari, fiecare cu o singura solutie.

Jocul pare extrem de simplu, dar vei descoperi in scurt timp ca este nevoie sa iti pui mintea la contributie. Pot juca toti copiii, de la 6 la 99 de ani.

Camuflarea perfecta ii va antrena copilului tau spiritul de observatie si logica. De asemenea, poti face un concurs: Cine gaseste drumul pentru eschimos in cel mai scurt timp?

Cum se joaca:

Ai la dispozitie 48 de carti cu provocari (pe diferite niveluri: Incepator, Junior, Expert si Master). Jocul mai contine si niste bucati de puzzle transparente (totusi, ne jucam cu apa si gheata), pe care se afla ursi polari si pesti.

Fiecare animal trebuie sa se afle in mediul sau (ursii pe gheata, iar pestii in apa), fara a ingreuna drumul eschimosului.

Crezi ca poti gasi camuflarea perfecta? Dar copilul tau?


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s