Magie, iluzie, miracol!

Ne fascineaza pe toti in egala masura. O lume diferita, interesanta, unde dorim sa ne petrecem fie si cateva clipe – lumea Magic Way!

Duminica, pe 23 noiembrie, de la ora 11.00, copiii si parintii sunt invitati la un spectacol plin de magie, iluzie si miracol, la Palatul National al Copiilor Bucuresti, in Sala Mica.

Copiii spectactori au ocazia sa urce pe scena si sa imbrace la propriu haina de magician, uimind publicul cu trucurile pe care „stiu” sa le faca. De asemenea, cei mici, il vor ajuta pe acesta sa coloreze imagini si sa descopere surpriza din … „plicul misterios”.

Multe alte numere extraordinare de magie, ii asteapta pe ucenicii vrajitori, printre care: transformarea spectaculoasa in bani a unui simlu card intr-o cutie de cristal, aparitia oului magic, numere cu carti de joc, levitatie, jocul cu cuburi numerotate, dansul copiilor sub ploaia de confetti.

Impresionantul joc cu lumini laser si efecte speciale care marcheaza finalul spectacolului va ramane in amintirea tuturor celor prezenti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s