Spectacolul “Sa salvam Craciunul” vine la Cinema Pro!

Sezonul Sarbatorilor se apropie si, odata cu el, copiii au parte de o surpriza mare mare de tot! Super spectacolul interactiv pentru copii „Sa salvam Craciunul” vine in premiera la Cinema Pro!

Cei mici sunt invitati in minunata lume a lui Mos Craciun si a spiridusilor sai, in cadrul unui eveniment unic in Romania. Spectacolul se desfasoara la Cinema Pro, in doua reprezentatii, la orele 10.00 si 12.30, pe 6 si 7 decembrie.

Copiii vor fi eroi de poveste, ajutandu-i pe spiridusi sa salveze Craciunul din calea suparaciosului Spiridus al Noptii. Acesta a pus la cale un plan: sa ii pacaleasca pe spiridusii Mosului si sa opreasca el toate cadourile, pentru ca toti copiii sa ramana tristi, gandindu-se ca nu au fost cuminti in anul acesta si de aceea nu au primit cadouri sub brad in seara magica de Craciun.

Depinde de copii sa ii ajute pe spiridusii buni sa readuca spiritul Craciunului, chiar si in sufletul spiridusului rautacios, in cadrul spectacolului „Sa salvam Craciunul”.

Doar asa, Spiridusul Noptii va deveni unul dintre cei mai iubiti spiridusi din lume. Si, pentru ca s-a dovedit a fi un spiridus care iubeste copiii si, de fapt, ii indrageste foarte tare, Mos Craciun hotaraste ca acest spiridus sa ramana in marea familie de la Polul Nord.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim si la casa de bilete Cinema Pro.

Hai sa salvam Craciunul!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s