Masuri de luat pentru raceala la copii

Masuri de luat pentru raceala la copii

Am ajuns din nou in acea perioada din an, in care mai toata lumea pare sa fi luat o forma sau alta de raceala. Cum ajung cei mici sa se imbolnaveasca si cum prevenim raceala la copii? Aflam acum, la Traieste Sanatos cu Simona.

Cand vorbim de raceala la copii, mai ales cand vremea este schimbatoare, vestea proasta este ca e destul de dificil sa ii protejam pe cei mici de toate bacteriile si virusurile din aer. Vestea buna este ca avem instrumentele necesare pentru a fi pregatiti si chiar pentru a reduce riscul de a se imbolnavi.

Temperaturile de primavara ii pacalesc chiar si pe adulti si, cu atat mai mult, pe copii – seara si dimineata vremea este destul de friguroasa, iar, in timpul zilei, sunt diferente mari intre locurile umbrite si cele insorite. Ca urmare, oricata experienta am avea, oricui i se poate intampla sa se imbrace gresit intr-o zi. Daca mai punem la socoteala si transpiratia (mai ales la copii, pentru ca alearga), plus imunitatea scazuta, o raceala de primavara pare inevitabila.

Ce solutii avem? La Traieste Sanatos cu Simona, dr. Cristian Ionita, medic primar ORL, ne ofera cateva sfaturi prin care putem sa scadem incidentele de raceala la copii. Asculta masurile propuse de el aici.

Vezi si: Cum faci diferenta intre o raceala si alergiile de primavara

Emisiune prezentata de SANADOR

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand mai multe clinici, laboratoare de analize medicale si cel mai mare spital privat multidisciplinar din tara, in care asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

In cadrul Spitalului Sanador, sunt disponibile 14 linii de garda 24/24: Cardiologie, neurologie, Obstetrica-ginecologie, ATI, Neonatologie, pediatrie, chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, urologie, computer tomografie, ecografie, radiologie conventionala, laborator, medicina de urgenta


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s