Martie – Luna Femeii la Itsy Bitsy

Iti dedicam luna martie, pentru ca meriti sa fii fericita si apreciata. In aceasta perioada, vom fi alaturi de tine mai mult ca oricand. Ti-am pregatit premii de rasfat, emisiuni tematice, dedicatii muzicale atent alese si ganduri frumoase.

Iti oferim exact ceea ce iti doresti: ascultare, apreciere, inspiratie pentru o viata mai buna si motive de relaxare. Pentru asta, am aflat de la ascultatoare ca tine ce le face pe femei fericite si cum reusesc ele sa o ia in fiecare zi de la capat, cum isi regasesc bucuria de a trai, pe umarul cui plang si cui cer ajutorul atunci cand au nevoie.

In urma campaniei „Ajut-o pe Ana sa fie fericita”, am descoperit ca ascultatoarele Itsy Bitsy pun mereu familia pe primele locuri, din dorinta de a fi mame si sotii cat mai bune. Abia apoi urmeaza implinirile personale si profesionale.

Vezi mai jos statisticile reiesite in urma chestionarului:

prioritati femei

Din raspunsurile date, reiese ca femeile cer ajutorul abia cand nu mai au timp sau sunt la capatul puterilor si atunci apeleaza in principal la sot sau la parinti. De asemenea, cele care au raspuns la chestionar au spus ca, in situatii grele, cer si ajutor divin, rugandu-se pentru liniste sufleteasca, sanatatea lor si a familiei. Sub 5% dintre femeile intervievate apeleaza la ajutor de specialitate, precum terapeut sau coach si atunci cand o fac solicita sfaturi pentru rezolvarea sau intelegerea unor situatii de criza.

cui cer ajutor

Sondajul Itsy Bitsy a scos la iveala faptul ca, din peste 80% dintre femeile care au spus ca fericirea depinde si de ele, doar 24,3% dintre ele sunt constiente ca acest aspect depinde doar de ele insele. Majoritatea a declarat ca mai are nevoie de un sprijin, in principal din partea sotilor si copiilor.

de cine depind

Afla aici ce au avut de spus femeile, cu privire la regasirea bucuriei.

Sa fii fericita, sa razi mult si nu uita: daca femeia e fericita, toata familia e fericita!


Ultimele articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s