Ajut-o pe Ana sa fie fericita!

Ana este o femeie ca tine. Isi doreste sa fie o mama buna, o sotie iubitoare, o gospodina buna si sa aiba si o cariera. Din pricina numeroaselor roluri, Ana se simtea din ce in ce mai obosita, nemaiavand pic de timp si pentru ea. A vrut sa faca o schimbare in viata ei si ti-a cerut ajutorul. Iar tu nu ai ezitat sa ii raspunzi cu sfaturi din experienta personala. Pentru asta, Ana iti multumeste.

In ceea ce priveste imbunatatirea starii, ascultatoarele Itsy Bitsy au spus ca asculta muzica, se plimba, aleg sa gandeasca pozitiv sau se roaga. Isi regasesc starea de bine atat in mici bucurii (precum ciocolata, sportul sau lectura), cat si in relationarea cu alti oameni sau cu proprii copii.

„In orice clipa in care am nevoie sa-mi imbunatatesc starea, ma gandesc cat sunt de norocoasa pentru ca am o familie iubitoare alaturi, ca am copiii sanatosi, ca sotul meu ma iubeste neconditionat si parca toate probleme nu mai par atat de grave. Daca iti pastrezi starea de optimism si de recunostinta lui Dumnezeu pentru toate binecuvantarile din viata ta, totul va fi bine.”

„Eu ies afara cu copii la aer si automat imi schimb starea. Sau citesc bancuri sau ceva hazliu, vorbesc cu mama sau cu sora pentru a-mi impartasi gandurile.”

„Eu ies la plimbare, ma joc cu copilul, ma intalnesc cu prietenele, merg la shopping.”

„Cand am zile proaste, incep prin a fi recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ca mi-a daruit inca o zi de viata, inca un rasarit de soare, inca un zambet al fiului meu, inca o imbratisare atasata si ziua ia o noua turnura.”

„Fiind permanent constienta ca pentru orice aspect exista si OPUSUL, ca indiferent ce se intampla este o lectie pe care o avem de invatat, o invatam si putem trece mai departe. Nu este usor, nu ne scuteste de emotii si sentimente negative, insa este o modalitate de a evolua.”

„Starea mea de bine o regasesc in compania oamnilor cu care ma simt bine, nu sta singura, Ana, pentru a nu te afunda si mai tare in tristete.”

„Ma rog. Ma uit la copii. Ma gandesc la cate lucruri minunate am in viata mea si cat sunt de norocoasa. Imi cumpar o orhidee. Ma joc cu copiii. Ma uit la cer si, daca reusesc, ies sa ma plimb in natura.”

„Fac o pauza de 5 minute, ma asez pe un scaun, respir usor, inchid ochii si numar pana la 10 in gand. In final, ma gandesc ca totul se poate rezolva si nu ma ajuta daca intru in panica. Am reusit sa fac asta dupa mult timp in care imi mancam nervii. Martha, fetita mea de 6 anisori, m-a invatat.”

Femeile au indemnat-o pe Ana sa isi regaseasca bucuria jucandu-se cu puiul ei sau, pur si simplu, privindu-si copilul.

„Intreaba-ti copilul ad-hoc ce si-ar dori sa faca in momentul acela si fa ce-si doreste el.”

„Bucuria o regasesc imprejurul meu, in interiorul meu ascunsa, neincrezatoare, stinghera, inhibata; uneori, imi mai regasesc bucuria abundenta, autentica in natura, in oamenii pe care ii am alaturi, in bucuria noilor contacte, in persistența vechilor relatii, in zambetele bio intoarse bumerang. Imi tot regasesc bucuria si atunci cand ma ratacesc cautand-o, ma regaseste ea pe mine.”

„Am o mantra secreta: imi imaginez un copil razand.”

Inclusiv specialistul Urania Cremene, Master Trainer & Parenting Coach, i-a venit Anei in ajutor:

“Lipsa de fericire-implinire sufleteasca este data de prioritatea in care iti asezi rolurile. Atata vreme cat altceva sau altcineva decat tu insati reprezinta prioritatea principala pentru tine in viata, starea de implinire sufleteasca devine aproape imposibila si are consecinte pe termen lung, mai degraba decat scurt. Consider deci, ca implinirea sufleteasca sau personala ar trebui sa ocupe primul loc.”

Afla aici statisticile reiesite din urma campaniei.

Campania s-a desfasurat in perioada 16-27 februarie 2015. In total, 210 femei ne-au ajutat cu sfaturi, completand un chestionar, si au participat automat la o tombola. Castigatoarea, Rodica Milea, va fi premiata cu o curatenie generala in casa si cu o invitatie de 2 persoane la spectacolul Swan Lake on Ice (Lacul Lebedelor pe gheata).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s