Marsul pentru viata

Pe tot parcursul lunii martie 2016, se desfasoara un eveniment foarte frumos, cu un mesaj optimist si nobil: Luna pentru viata, ce va culmina cu Marsul pentru viata. Afla detalii aici.

Luna pentru viata este o campanie initiata pentru binele femeii si al familiei. Prin acest eveniment, se propune responsabilizarea societatii din Romania fata de femeile insarcinate si vietile pe care ele le poarta. Se promoveaza demnitatea fiecarui om inca de la conceptie, sprijinirea femeilor in criza de sarcina si importanta familiei in cresterea copilului.

Iar pentru a nu se crea confuzii, este important de adaugat ca Luna pentru viata nu este un eveniment pentru interzicerea avortului. „Avortul este un efect, nu este o cauza”, spune purtatoarea de cuvant pentru acest eveniment, Ioana Picos, in aceasta editie a emisiunii Meditatii pentru parinti. Scopul este identificarea cauzelor care imping femeile spre avort, acest pas drastic, aceasta ultima solutie.

De aceea, pe langa alte evenimente ce vor avea loc in Luna pentru viata, pe 26 martie, are loc Marsul pentru viata, in peste 100 de orase din Romania si din Republica Moldova.

„Mamici, tatici, copii, sa iasa afara la o plimbare, sa marsaluiasca cu baloane si cu voie buna si sa spuna: «Noi suntem pentru viata, sprijinim femeia, copilul nenascut!»” – ne indeamna Ioana Picos.

[Daca vrei sa participi la eveniment, te invitam sa iti faci o pancarta, descarcand modele de AICI.]

Afla mai multe despre eveniment aici.


Un comentariu la „Marsul pentru viata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s