Marius Moga s-a mutat la Snagov, in tabara DeMoga Music Junior Camp

Marius Moga s-a mutat la Snagov, in tabara DeMoga Music Junior Camp

Marius Moga s-a mutat pentru doua saptamani la Snagov, unde, impreuna cu echipa DeMoga Music si Academia de Talente Contrapunct, au organizat cea de-a patra editie a taberei de creatie DeMoga Music Junior Camp. Timp de doua saptamani, Marius Moga va avea sub aripa sa peste 130 de copii pasionati de muzica, dans, actorie, fotografie si video.

„Aveam 18 ani cand m-am mutat in Bucuresti hotarat sa fac muzica si recunosc ca, daca mi-ar fi spus cineva din timp cum functioneaza lumea muzicii, mi-ar fi fost mult mai usor si as fi evitat multe surprize. Tocmai de aceea, in 2015, DeMoga Music si Academia Contrapunct, au pus bazele unei tabere la care cu siguranta mi-ar fi placut sa ajung cand eram mic. A fost si anul in care am devenit tata, asa ca, pentru mine are o semnificatie aparte. Aici totul este despre creatie. Ma bucur sa vad, de la an la an, ca parintii sunt tot mai deschisi spre sustinerea talentului si creativitatii copiilor lor”, declara Marius Moga.

Marius Moga ii va avea alaturi de el in tabara pe Alexandra Ungureanu, Ruby, Amna, What’s Up, Shift si Alex Parker. Artistii vor sustine workshopuri, vor raspunde la intrebarile copiilor si vor canta impreuna cu ei.

Pentru prima oara, tabara il va avea ca invitat special pe regizorul Iulian Moga, recunoscut prin prisma videoclipurilor realizate pentru cei mai mari artisti din Romania si pentru spoturile publicitare multiplu-premiate la nivel national.

Atelierele DeMoga Music Junior Camp

Cea de-a patra editie a taberei de creatie DeMoga Music Junior Camp a inceput duminica, 15 iulie. Tabara va cuprinde doua sesiuni a cate o saptamana. Cei peste 130 de copii vor lucra zilnic, timp de 6 ore, impreuna cu profesionistii din cadrul atelierelor.

La atelierul de voce si compozitie muzicala, cei mici vor fi pregatiti de Loredana Cavasdan, artista si compozitoare in echipa DeMoga Music si antrenor de voce in echipa Moga la showurile “Vocea Romaniei” si “Vocea Romaniei Junior”.

Atelierul de productie muzicala este sustinut de Alex Parker si de Mark Azekko, producatori si DJs in echipa DeMoga Music.

Atelierul de actorie o va avea ca profesoara pe actrita Ioana Chelaru, care le va impartasi din vasta ei experienta in teatru, televiziune si radio. Totodata, atelierul va cuprinde si lectii de gestionare a emotiilor.

„E o bucurie sa descoperi copii frumosi si talentati. Sunt clipe magice in care le observi creativitatea, imaginatia si perseverenta. În cadrul atelierului de teatru cream scenarii, educam emotia si construim impreuna momente frumoase, amuzante si emotionante. Atelierul de teatru din cadrul taberei DeMoga Music Junior Camp e asemenea unei clipe in care ii pui sufletului aripi sa zboare”, spune actrita si omul de radio, Ioana Chelaru.

Atelierul de dans este coordonat de Piticu (trupa Simplu), care este alaturi de copiii din tabara DeMoga Music Junior Camp inca din primul an. Ei realizeaza coregrafii pentru piese deja existente, dar mai ales pentru momentele muzicale create de colegii de la celelalte ateliere.

Atelierul de fotografie si video este sustinut de regizorul Cristian Popa si cuprinde activitati practice, precum: editare foto, filmare, montaj, productie video si scenariu.

Alte activitati in tabara DeMoga Music Junior Camp

Pe langa ateliere si workshopuri, copiii au parte de recreere la piscina si in sala de jocuri, unde pot opta intre bowling, ping-pong sau billiard, plus alte activitati distractive in aer liber.

Parintii copiilor din tabara, fanii DeMoga Music Junior Camp sau cei care isi doresc sa mearga in urmatoarele tabere si sunt curiosi sa afle cum este, pot urmari toate activitatile copiilor live, in fiecare seara, pe pagina oficiala de Facebook a taberei. Pagina de Facebook DeMoga Music Junior Camp este actualizata in fiecare zi cu poze, filmulete si informatii.

Prima sesiune a taberei DeMoga Music Junior Camp 2018 se incheie sambata, 21 iulie, cu showul de final, organizat si gestionat in totalitate de copiii participanti, alaturi de coordonatorii atelierelor de creatie. Cea de-a doua sesiune, care incepe pe 22 iulie, se va incheia sambata, 28 iulie, de asemenea cu un spectacol organizat de copii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s