Dragos Tuta Mihaylov: Responsabilitatea sociala incepe de acasa

Dragos Tuta Mihaylov: Responsabilitatea sociala incepe de acasa

Intr-o noua editie a emisiunii Tati in dialog, am facut cunostinta cu Dragos Tuta Mihaylov, tata a 3 copii si coordonator de programe CSR (corporate social responsibility). Impreuna cu el, am vorbit despre cum fiecare actiune a noastra influenteaza lumea din jur, de la a ne creste copiii pana la aportul adus prin joburile noastre. Daca nu ai prins interviul, asculta podcastul aici.

„Tot ceea ce fac, de la actiunile directe in relatie cu copiii pana la ceea ce fac la munca, fac pentru ei si nu doar pentru ei, ci inclusiv pentru copiii celorlalti oameni si pentru generatiile viitoare”, ne spune din start Dragos.

Pentru cei trei baieti ai sai, Dragos Tuta Mihaylov ar vrea sa fie cel mai bun prieten, chiar daca adesea se vede nevoit sa fie si strict.

Cel mai mare regret al sau in rolul de tata vine tot din nevoia de a oferi inapoi societatii. „Am constientizat acum vreo 3 ani de zile ca avem reflexul de a discuta cu ei si de a relationa cu ei in acelasi mod, desi sunt trei baieti, cu trei varste diferite si cu trei personalitati total diferite”, ne-a povestit el. De atunci, a realizat ca, in loc sa ii uniformizeze, cel mai bine pentru copiii sai si pentru ce vor deveni ei ca adulti este sa le sprijine trasaturile unice.

Mai multe despre cum vede Dragos responsabilitatea sociala si CSR-ul poti afla acum, din podcastul Tati in dialog.


Un comentariu la „Dragos Tuta Mihaylov: Responsabilitatea sociala incepe de acasa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s