Mario De Mezzo: Ceea ce pierd nefiind langa copiii mei este de neinlocuit

Mario De Mezzo: Ceea ce pierd nefiind langa copiii mei este de neinlocuit

O noua editie Tati in dialog ne-a oferit ocazia sa ne reintalnim cu un prieten drag, fost realizator la Itsy Bitsy FM, Mario De Mezzo. El si cu Alex Zamfir, gazda emisiunii, au depanat amintiri si au facut schimb de experiente din rolul de tata, tachinandu-se la fiecare pas.

Mario si Alex se cunosc de multi ani si au impartasit suficiente experiente din viata de parinte, incat sa isi recunoasca unul altuia ofurile. Insa Mario tot a reusit sa isi surprinda prietenul cu o noua incercare din rolul de tata, anume aceea de a fi departe de copiii sai.

Recent, Mario De Mezzo, fundraiser de profesie, si-a gasit jobul de vis in… Elvetia. Timp de 6 luni, a lucrat acolo, intorcandu-se ocazional inapoi acasa. „Eu m-am gandit ca sunt destul de mari copiii mei, deja nu mai vor ei sa stea cu mine, nici nu o sa simta diferenta”, ne-a povestit el. Realitatea a fost insa alta, chiar daca ai sai copii, Bianca si Luca, au aproape 16, respectiv 13 ani.

Intr-una dintre datile cand am venit acasa pentru cateva zile, eram deja plecat de vreo patru luni si jumatate. Intr-o seara, am intrat la Bia in camera si ea dormea. Si m-am aplecat s-o iau in brate si s-o pup. In momentul ala, Bia s-a trezit, s-a agatat de mine cu tot ce avea ea in ea, m-a strans la pieptul ei si a zis « Tata, sunt atat de fericita ca esti acasa! ». Atunci, toate zidurile mele au cazut. Mi-am dat seama ca nimic nu conteaza, nimic nu are valoare. M-am intors in Elvetia si, in doua saptamani, mi-am dat demisia”, a continuat el povestea.

I-a fost suficient pentru a renunta la „Rolls-Royce-ul slujbelor”, dupa spusele sale. Este unul dintre exemplele care demonstreaza dragostea lui Mario De Mezzo fata de copiii sai. Desi recunoaste ca este vulcanic, impetuos, competitiv, tot el este tatal care isi apara copiii in orice situatie, care ii lasa liberi atunci cand au nevoie, dar este langa ei mereu, care considera ca a fi parinte „este un bulgare de lumina, care se naste in tine odata cu copilul si care creste in tine odata cu copilul”.

Descopera-l pe Mario in rolul de tata, acum, la Tati in dialog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s