Liniste, se vaccineaza

Vaccinurile si vaccinarea sunt de multa vreme niste subiecte controversate. Atat sustinatorii lor, cat si cei care le blameaza aduc argumente competente, insa cine are dreptate?

Ca parinte, este normal sa vrei tot ce este mai bun pentru puiul tau, sa il stii sanatos si sa il vezi cum se dezvolta armonios. Din aceasta perspectiva, subiectul vaccinarii vine cu dileme grele. Cum stii daca vaccinarea ii face un bine copilului tau sau ii afecteaza viitorul?

Inainte de toate, cel mai bine este sa te informezi si sa cauti pareri ale medicilor si expertilor din ambele tabere.

Prin acest Discurs antispalare pe creier, iti propunem o perspectiva asupra acestei teme delicate, anume cea a efectelor secundare, pe care le-ar putea produce vaccinarea.

Documentarul Liniste, se vaccineaza („Silence, on vaccine”) a fost produs in 2009 de catre Oficiul National al Filmului din Canada, alaturi de televiziunea Planète. Filmul realizat de Lina B. Moreco prezinta descoperirile oamenilor de stiinta, medicilor si biologilor, in ceea ce priveste vaccinarea si impactul sau asupra dezvoltarii copiilor pe termen lung.

Urmareste aici documentarul Liniste, se vaccineaza si spune-ne in rubrica de comentarii ce parere ai tu asupra acestui subiect.

Scopul acestui material redactional este de a informa parintii. Credem ca un parinte bine informat poate lua mai responsabil decizii privind educatia copilului sau. Informatiile transmise in material reprezinta o parere, nu au valoare de adevar absolut si nu reprezinta pozitia oficiala a Itsy Bitsy.


Un comentariu la „Liniste, se vaccineaza”

  1. Remarc de la minutul 2 ca subtitrarea „imbunatateste” discursul original adaugind epitete care nu apar nici in ce spun protagonistii nici dublajul in franceza. La 2.21: doamna din documentar spune „When he got that MMR shot” („Quant il a eu son vaccin” – dublaj in fr). Subtitrajul scrie cu o nuanta emotionala suplimentara „din clipa in care i-a fost injectat nenorocitul ala de vaccin…” Propaganda antivaccinista prin metodele traditionale, apel la emotii si cazuri tulburatoare. Suspendarea exercitiului ratiunii, culmea, tocmai in numele evitarii spalarii pe creier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s