Lasa-ti imaginatia sa zboare, la Zona Itsy Bitsy Creativ!

Lasa-ti imaginatia sa zboare, la Zona Itsy Bitsy Creativ!

De Ziua Copilului, la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala, invitam copiii si parintii lor sa descopere Zona Itsy Bitsy Creativ. Pregatim un spatiu unde cei mici pot visa, se pot juca si pot fi orice, prin activitati interactive, colorate si vesele.

Consideram ca 1 iunie este cea mai buna zi pentru a ne lasa imaginatiile sa zboare, pentru a ne bucura de creativitatea copilariei, pentru a intruchipa orice personaj, prin jocuri. Ca urmare, pentru festivalul-maraton Itsy Bitsy, am creat un spatiu plin de activitati ludice, Zona Itsy Bitsy Creativ, cu ajutorul prietenilor nostri.

Aici, vei regasi activitati de bricolaj, ateliere muzicale brisi de teatru, misiuni secrete, jocuri cu si pentru spiridusi, ateliere de limbi straine si concursuri distractive.

Iata ce vei gasi in Zona Itsy Bitsy Creativ:

Intre orele 10:00 si 13:00, Clubul de arte Mozart va pune in scena 2 musicaluri indragite, My Fair Lady si Mary Poppins. Tot ei vor invita copiii sa ia parte la ateliere muzicale, pentru pian, harpa si tobe, si la ateliere de animatie, in care cei mici vor invata sa manuiasca papusi si marionete.

Tot in aria muzicala, cei de la Scoala de Muzica Arpeggio vor aduce o pianina digitala, chitare acustice si electroacustice si boxe, pentru a-i provoca pe copii si parinti sa isi demonstreze sau sa isi descopere talentele. Iar cei de la Clarinet Romania ii vor astepta pe copii sa invete mai multe despre instrumente muzicale si chiar sa cante.

Academia de talente Contrapunct va avea un moment de flashmob, cu muzica si dansuri.

Casa Pixie promite o multime de activitati distractive. In primul rand, va organiza o joaca spiriduseasca, in care copiii sa interactioneze cu obiecte „magice”. Totodata, cei mici vor incerca sa indeplineasca o misiune, trecand prin obstacole si gasind indicii. Tot aici, vor mai fi si doua ateliere creative, de confectionat baghete magice si rachete.

Un alt atelier de bricolaj va fi adus de Asociatia Culturala Sarang Hanguk, care ii invita pe copii sa confectioneze flori si decoratiuni din hartie colorata.

Vor fi prezenti si cei de la Salvati Copiii, cu activitati pentru copii si parinti, menite sa deschida discutii pe diverse teme. Cei care ajung la stand vor afla mai multe despre bullying si cyberbullying, despre ce inseamna a fi parinte in era digitala si despre drepturile copilului.

English Kids Academy va organiza sesiuni de invatare a limbii engleze prin muzica si miscare, pentru copiii cu varste intre 1 an si 14 ani.

Iar libraria cu carte in limba germana Lebbuchenhaus va avea un atelier de lectura in limba germana, un atelier de pictura si un atelier de yoga pentru copii. La stand, vizitatorii vor gasi si carti in limba germana.

Editura Trei – Pandora M va avea un stand cu vanzare de carte, activitati de colorat si de rezolvat fise distractive si ateliere de bricolaj precum: modelat in plastilina, ghirlanda din hartie colorata si realizare de mini-mascote.

Vor fi numeroase edituri la eveniment, care vor aduce carti pentru copii. Ne vom intalni cu: Editura Litera, Editura Herald, Editura DPH, Editura Arthur si Editura Humanitas.

Alte activitati distractive si educative vor fi aduse si de Centrul de psihoterapie si consiliere familiala Cuore si ANPDCA (Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie).


3 comentarii la „Lasa-ti imaginatia sa zboare, la Zona Itsy Bitsy Creativ!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s