Telekom pune accentul pe distractia in familie, de Ziua Copilului

Telekom pune accentul pe distractia in familie, de Ziua Copilului

Pentru ca 1 iunie e zi libera pentru toata lumea, Telekom vine la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala cu jocuri, activitati si concursuri la care copiii sa poata participa impreuna cu parintii.

Ziua Copilului este o ocazie perfecta pentru a petrece timp de calitate in familie si pentru a oferi copiilor amintiri de neuitat. Astfel, de 1 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, Telekom le va da celor mici si mari ocazia sa petreaca timp pretios impreuna si sa aiba parte de diverse activitati distractive pentru intreaga familie.

Daca te vei indrepta spre cortul magenta, vei gasi urmatoarele activitati de la zona Telekom:

Face brush painting

Printi, printese, personaje din desene animate cunoscute? Copiii si le vor putea picta pe fata si se vor distra in pielea personajului preferat.

Origami Space

Ne jucam, dar si invatam lucruri noi. Copiii vor invata cum sa faca adevarate opere de arta, doar folosind cateva coli de hartie.

Baloane de sapun

Ce poate fi mai distractiv decat sa incerci sa faci cel mai mare balon de sapun vazut vreodata? Copiii si parintii se pot intrece in cine reuseste sa faca baloane mai mari.

Prinde punctele cu premii dragute

Un joc care provoaca rabdarea si precizia, potrivit pentru activitati outdoor si destinat jucatorilor de orice varsta.

Photobooth

Telekom va amenaja si un Photo Corner, cu tot felul de obiecte de butaforie, pentru a incuraja familiile sa imortalizeze intr-un mod haios momentele petrecute impreuna.

Concurs: Gaseste ceasul!

Intr-o piscina gonflabila, plina cu mingi magenta de plastic, vor fi ascunse cateva mingi albe, de aceeasi marime, cu ceasul MyKi desenat pe ele. Familiile vor fi provocate sa gaseasca toate ceasurile din piscina, fara insa a intra in piscina. Familia care gaseste cele mai multe ceasuri este castigatoare. Dar tinem sa mentionam ca toti participantii vor primii premii.

Nu in ultimul rand, toti cei care trec pe la cortul Telekom vor primi baloane magenta!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

s