Lansare Destin de mama – de ce s-a inchis mama in baie

Dina Bento este specialist in relatii umane, antreprenor, autor de carte si de blog. A lucrat 5 ani in domeniul social, atat in Romania cat si in Portugalia, apoi in domeniul privat, ca mai tarziu sa puna bazele unor companii pe care le gestioneaza in prezent.

Din 2015 scrie pe blog-ul mamipetocuri.ro despre multitudinea de roluri pe care o femeie le ocupa odata ce devine parinte: angajat, angajator, mama si femeie, bucatar si om in casa, prietena, sotie, sora, vecina si sofer, impartasind din experientele sale personale pentru a imbunatati imaginea si increderea in fiecare dintre noi.

In 2020, in plina pandemie, a lansat prima ei carte, Destin de mama – mamele perfecte nu au copii, o reprezentare cu tuse ironic-amuzante a vietii de familie de astazi, precum si a universului interior al femeii contemporane, ravasita si supraincarcata.

“Dina a gasit solutia de a te lasa, ca femeie, in ghidajul instinctului si al intuitiei feminine, recunoscute ca fiind salvatoare, plus o buna educatie – adica ceea ce stii dupa ce ai uitat tot”, spune Oana Mosoiu.

Anul acesta lanseaza a doua carte Destin de mama – de ce s-a inchis mama in baie, roman care continua povestea Evei, personajul principal din Mamele perfecte nu au copii si a prietenei ei, Alexandra.

Viata de mama se naste in baie odata cu primele doua liniute roz de pe testul de sarcina. Iar din acel moment, baia devine conexiunea cu sinele nostru: acolo ne admiram in oglinda, acolo ne mentinem zambetul frumos, ne relaxam intr-o cada cu apa calda sau citim rapid ultimele mesaje de pe Facebook. E momentul de relaxare si calmare, e acea aducere aminte ca din cand in cand, in timpul zilei, e nevoie de o pauza ca o gura de apa, o gura de aer, o gura de tine!

Evenimentul de lansare are loc joi, 25 noiembrie 2021, de la ora 18.00, la Ceainaria Green Tea din Bucuresti.

Evenimentul este gratuit, dar locurile sunt limitate, iar certificatul verde obligatoriu. Pentru inscriere, e necesara completarea formularului de aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s