Lansare de carte pentru parinti linistiti si copii fericiti!

Cartea Parinti linistiti, copii fericiti: cum sa inlocuim tipetele cu conectarea, semnata de DR. LAURA MARKHAM, apare in limba romana! Totul Despre Mame si Institutul pentru Fericire te invita la lansarea acestui volum, miercuri, 7 octombrie, de la ora 18:30.

Evenimentul are loc la Institutul pentru Fericire (Bd. Dacia, nr. 14, etaj 6, interfon 17C, sector 1, Bucuresti) si le propune participantilor sa descopere o lucrare importanta din literatura de parenting in Romania.

Cartea editata de Multimedia Est Publishing este semnata de Dr. Laura Markham, expertul de parenting numarul unu din SUA, fondator AHA Parenting.

Cu ocazia lansarii de carte, Institutul pentru Fericire ofera participantilor un workshop special: Conectarea cu mine – cum sa fiu un parinte fericit, sustinut de cofondatoarea organizatiei, Madalina Chirea.

Cartea Parinti linistiti, copii fericiti: cum sa inlocuim tipetele cu conectarea te va ajuta sa iti intelegi mai bine propriile emotii, pentru a putea creste un copil fericit, responsabil si autodisciplinat. Volumul este bazat pe cele mai recente cercetari in domeniul dezvoltarii copiilor si pe experienta cu parintii a Laurei Markham.

Conectarea emotionala cu copilul este vitala si creeaza schimbari reale si de durata. Cand aceasta nevoie fundamentala este satisfacuta, amenintarile, recompensele si pedepsele devin inutile.

FACEBOOK EVENT: http://on.fb.me/1M1obTB

Lansarea de carte preceda cele 4 conferinte pe care autoarea le va sustine pe 14 si 15 noiembrie 2015, la RIN GRAND HOTEL, despre dezvoltarea si mentinerea relatiilor armonioase in familie. Afla mai multe despre acest eveniment aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

s